Partnerski program Stilingo

Objavil Marjeta 15/05/2017 1 Komentarji

Vabljeni v naš modni partnerski program spletne trgovine Stilingo.si in zaslužite.

 

Kaj pomeni partnerski program? Enostavno rečeno vi priporočite našo trgovino in za vsak nakup preko vašega priporočila prejmete provizijo od vrednosti nakupa.

 

Kako poteka? Enostavno se registrirate v naš partnerski program, saj je pristop za vas popolnoma brezplačen. Tako postanete naš partner in prejmete promocijske materiale in povezave z vašo oznako. S pomočjo prejetih materialov/povezav lahko priporočate naše izdelke in trgovino na svojih spletnih straneh, na svojem blogu, na svojih Facebook straneh, Instagramu ali pa v e-mailu oz. katerih drugih kanalih. Za vsak nakup opravljen preko vaše povezave pa prejmete provizijo v višini 5% oz. 10% za bolj aktivne in uspešne partnerje.

Praktični primer:

  1. Maja se je brezplačno registrirala v naš partnerski program in prejela promo material in povezave s svojo oznako do naše trgovine.
  2. Maja na svoji Facebook strani z veliko prijatelji in sledilci objavi povezavo do torbice in status: »Top torbica Versace in super popust! Jas bi jo kar imela, kaj pa ti? Še par kosov po tej ceni tako da bomo mogle pohiteti punce! Torbico najdete tukaj: www.stilingo.si/majaxxxxx«
  3. Njen status prijateljice, sledilci in znanci komentirajo, lajkajo in le ta doseže določeno množico ljudi, katera si tudi ogleda izdelek ali pa ostale izdelke.
  4. Po ogledu pa 3 punce opravijo nakup torbice v naši spletni trgovini in prodaja se zabeleži Maji kot partnerju. Maja prejme provizijo od neto vrednosti prodaje. V tem primeru: 3 x 70€ =210€ prodaje. Maja prejme 10%, kar je 21€ provizije za Majo (za samo 1 Facebook objavo)!
  5. Tako maja nadaljuje z objavami različnih artiklov, promocijskih kod naše spletne trgovine stilingo.si in redno prejema provizije od opravljenih nakupov katere je Maja usmerila v trgovino. Maja to počne na Facebooku, Instagramu in preko emaila. Vsakič objavi kakšen drug izdelek, ki ji je všeč ali pa objavi kar našo celotno akcijsko ponudbo.
  6. Zgornje meje zaslužka ni, več prodaj kot se zgodi preko vaših objav/priporočil več provizije prejmete. Bolj kot ste aktivne, inovativne pri objavah, več kot imate sledilcev/prijateljev več prodaje se ustvari preko vas in več zaslužite.
  7. Prav tako ni pomembno kateri izdelek vaši bralci kupijo. Tudi če ste objavili povezavo do torbice in se nekdo po ogledu torbice odloči za nakup čevljev, dobite prav tako provizijo. Torej provizija je vaša ne glede na izdelek!

 

Skratka za vsa vprašanja in pomoč smo našim partnerjem vedno na voljo na info@stilingo.si. Z veseljem vam strokovno pomagamo z usmeritvami glede objav, načina priporočanja in postavitve vašega uspešnega partnerskega posla ;) Naš skupni cilj je generirati največ prodaje.

 

Zakaj pa ne, postani naš partner!

Si uspešna blogerka ali bloger? Si aktivna/aktiven na socialnih omrežjih Facebook, Instagram, Twitter? Imaš veliko sledilcev? Imaš svojo spletno stran? Imaš veliko prijateljev in prijateljic s katerimi si pišete preko emaila? Pridruži se nam in se registriraj v naš partnerki program tukaj > https://www.stilingo.si/index.php?route=affiliate/login

 

Za vso pomoč in vprašanja pa smo ti na voljo.

Ekipa Stilingo!

1 Komentarji

Andrej:
05/02/2020, 12:17:53 PM
Odgovori

Pozdravljeni.Zanima me ali še vedno imate partnerski program za vašo spletno stran.Kjer bi jaz za vas objavljal linke in potem od prodaje dobil provizijo.Prosim za malo več informacij. Hvala.

Napišite komentar